Jumat, 23 November 2012

The Truth -Story for The Night Prince #1

I'm still here. Waiting for you in the silence. Although I've known that you'll go on and never look me back even for awhile. I don't know why I wanna do it. I wonder why I can wait for you, hope that you'll see me here, whereas I know that you have a special person in your heart. Maybe this is the most foolish thing that I've ever done.

Waiting for you, without any reason. Just standing here and smile, or maybe exactly fake a smile. Hope that you'll look me and understand what I feel. Hope that one day, you will feel what I feel.

For me, look you every day from my side is a happiest moment. When I look your smile, I feel the world stop rotate. Hear your voice, can make me smile all day long.

For you, The Night Prince,
Did you know that my special feeling to you hasn't faded? Since I looked you at the first time until now. But, I never wanna you to know it. I'll bury this feeling in my deepest heart. I will lock my heart for everyone. And I'll open it, if you knock it. I'll keep my feeling to you. And please, let me admire you. Let me look you. Let me love you. And don't make me let you go.

If come the time, I won't ask you to do anything. Just look me here. 

63 komentar:

  1. Balasan
    1. i'll open your heart for me although you are never want it ahahaha :P

      Hapus
    2. -_- itu yang 'you are never want it' salah yo :p yg bener you never want it. Without are qaqa :p *sok jadi guru

      Hapus
    3. yang penting maksudnya tersampaikan :P

      Hapus
    4. maksud sesuatu tentang kamu *ehhh keceplosan lagi

      Hapus
    5. Mending polbek sama kofrim aja deh bang :p

      Hapus
    6. follback blog saya dan confirm fb saya qaqa -_-

      Hapus
    7. udah.... mending lewat twitter aja lho, kasian twitterku sepi hhhehe

      Hapus
    8. udah, udah aku mention juga, awas kalo gak di polbek

      Hapus
    9. *mencium bau benih2 asmara dikomenan ini*

      Hapus
    10. ihirrrr... ciee si ogesss *hhaaaa

      Hapus
  2. Waduh BW malam ini dapet inggris 2 kali, yang ini tulisan inggris yg tadi video inggris.

    Buat Nina dan Ahmad sorry saya ganggu lapaknya, lewat aja kok..... terusin gih balas pantunnya.

    @rizalarable #srudukfollow
    owner Blog Sing Biasane

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hehe masih belajar bang -_-

      Ganggu apaan -_- rawr -_- makasih udah kunjung :D

      Hapus
  3. I'll let u be my admirer. I'll let u "MODUS'ing me everyday #lol . u're all I need :')

    BalasHapus
  4. pcs? wkwkwkw...
    just wait...kalau udah jodoh pasti sampai.
    trust yourself... :)

    BalasHapus
    Balasan
    1. Bukan PCS qaqa -_- just secret admirer :D

      Hapus
    2. kalu gitu..aku ada juga la,,hahaha

      Hapus
    3. Haha we're secret admirer O:)

      Hapus
  5. Maaf no komen, gue buta bahasa inggris :))

    BalasHapus
    Balasan
    1. Iya bang gpp :D makasih udah kunjung

      Hapus
  6. *cengo* i don't know you speak opo *eh

    BalasHapus
  7. galau pake bahasa inggris neh....

    BalasHapus
  8. Saya ngerti maksudnya, pengen komen pake bahasa Inggris cuma takutnya kemampuan bahasa inggris kamu kalah nin.. Hahaha *padahal sebaliknya :D

    "Waiting for you, without any reason. Just standing here and smile, or maybe exactly fake a smile."

    "Menunggu untukmu, tanpa alasan apapun. Hanya berdiri di sini dan tersenyum, atau mungkin tepatnya tersenyum palsu." *Sama Nin. Kita sama-sama lagi nunggu orang -_-. Mudah-mudahan bukan orang yang sama ya? Hahaha

    BalasHapus
    Balasan
    1. Haha fitnah itu kak ._. English aku itu berantakan dan.... :/

      Iya mudah2an bukan orang yang sama :D kan gak lucu kalo dua nina yg berbeda rebutan orang yang sama :D

      Hapus
  9. Ini puisi yang sangat menyentuh.

    Kayalan untuk memiliki dan dimiliki seseorang yang kamu cintai. Meskipun kamu tahu dia akan pergi dari bangun tidur mu :D

    BalasHapus
  10. For me, look you every day from my side is a happiest moment. When I look your smile, I feel the world stop rotate. Hear your voice, can make me smile all day long. << same here! :')

    BalasHapus
  11. sometimes love is blind, sometimes love is hate, but there was something strange, why do we always want to feel that. And we know, it is what prevents us from advancing. not thought ahead that only the achievement. Because it is well advanced in terms of feelings. I hope you never regret your blindness

    BalasHapus
    Balasan
    1. Yes love is blind. Because someone who fall in love often prefer his/her feeling than his/her mind. It makes him/her sometimes make a big wrong. But I just admire him. So I think, I won't trapped in the blindness.
      You speak English is very good (y) thank you brotha :3

      Hapus
    2. CIYUS MIAPAH ENELAN.... this is a good word LOH hahaha

      Hapus
    3. MIBULUNGDARA -_- haha bahasa inggris lo... Gue aja kagak ngerti artinya bang :D

      Hapus
  12. Ini pcs bukan? Hehe
    wew sapa t yah? Jd pngen tau, hayo siapa hayo? Kepo ne gw.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Gue bukan pcs qaqa -_- just secret admirer

      Hapus
  13. aish seorang pcs terdeteksi :p

    BalasHapus
    Balasan
    1. Katanya kak bayu, PCS itu lebih dari secret admirer. Gue cuma secret admirer aja :p

      Hapus
  14. Semacam PCS :p
    Atau secret admirer? :)

    Bagus kok..
    Tapi ada beberapa susunan katanya yang salah..
    Ehmaap :p

    BalasHapus
    Balasan
    1. Secret admirer dan bukan PCS -_-"
      English gue emang gak karu2an kak :D dimaklumi lah

      Hapus
  15. For me, look you every day from my side is a happiest moment. When I look your smile, I feel the world stop rotate. Hear your voice, can make me smile all day long.


    suka suka itu :D .

    BalasHapus
  16. but i'm tired with the condition, i want to run and run until the end .
    hmm who is the night prince ?? i wait your answer :))

    BalasHapus
    Balasan
    1. Biar hanya aku yang mengetahuinya wkwk
      I think it will be better if noone know O:)

      Hapus
  17. sebagai orang gue merasa gagal, karena gue terbata-bata menerjemahkan kedalam bahasa Indonesia.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Haha bisa aja kak. Ini juga postingan gagal T...T

      Hapus
    2. asli gue sedih ga bisa bahasa Inggris -_-

      Hapus
    3. Gue juga gak terlalu bisa. Ayo belajar :D

      Hapus
  18. Gue Ambil Kamus Dulu Ya Nin, maklum gak pati ngerti bahasa inggres aku.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hehe silakan kakak. Sengaja merendah tuh -_-

      Hapus

Back to Top